CUM CUMPAR

 1. Direct din showroom-ul nostru situat in Aleea Alexandru nr 7, Bucuresti.. Pentru o programare, puteti suna la +4 0723.551.771 sau puteti trimite un email pe adresa contact@cristallini.com.
 2. Prin comanda online, folosind formularul de comanda disponibil pe fiecare pagina de produs.
 3. Comanda telefonica sau prin email:
 • Pentru comanda telefonica ne puteti apela pe urmatoarele numere: +4 0723.551.771 / +4 0372.706.250
 • Pentru comanda prin email, puteti trimite comanda la urmatoarea adresa: contact@cristallini.com, precizand codul produsului, culoarea, marimea si datele dvs. (nume, adresa, telefon, email, CNP), necesare pentru facturare si livrare.

Produsele care nu sunt in stocul din showroom se pot confectiona, acest lucru durand intre 10-15 zile, in functie de data evenimentului dvs. Pentru a comanda marimea potrivita, va rugam sa consultati tabelul de marimi disponibil pe fiecare pagina de produs.

CUM PLATESC

 1. La ridicarea produselor din showroom-ul CRISTALLINI, se poate plati numerar sau prin card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
 2. Plata online folosind cardul:
  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii iar tranzactiile se fac in lei.
  • Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
  • CRISTALLINI Boutique SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 3. Plata ramburs:
  Plata se efectueaza agentului firmei de curierat in momentul livrarii produsului comandat.

 4. Prin virament bancar:
  Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii.


DATELE COMPANIEI

CRISTALLINI BOUTIQUE S.R.L
Cod fiscal: RO26109665
Reg. Com: J40/10270/2009
Banca Transilvania
RO11BTRLRONCRT0356531301
Adresa punct de lucru: Aleea Alexandru nr. 7, sector 1, BUCURESTI
Adresa sediu social: Aleea Alexandru nr. 7, sector 1, BUCURESTI