Care sunt avantajele cardului de fidelitate CRISTALLINI?

 • Reducere 10%* intre 2-4 produse achizitionate.
 • Reducere 15%* pentru minim 5 produse achizitionate.
 • Transport gratuit pentru orice produs achizitionat.
 • Fiecare membra a programului de fidelizare afla de ultimele noutati, colectii sau promotii, inainte ca acestea sa fie lansate pe shop.cristallini.com.

DISPOZITII GENERALE

 • Prin cardul de fidelitate “Fidelity Card CRISTALLINI” (DISCOUNT CARD), S.C. CRISTALLINI Boutique S.R.L. isi recompenseaza clientii prin oferirea unui discount ori de cate ori acesta este folosit.
 • Discountul oferit prin folosirea “Fidelity Card CRISTALLINI" (DISCOUNT CARD) se materializeaza prin aplicarea unui procent de reducere la pretul produselor aflate la vanzare sau prin acordarea unor beneficii distincte pentru posesorul “Fidelity Card CRISTALLINI” in conditiile prevazute mai jos.
 • Reducerea atribuita folosind acest card nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare la momentul folosirii lui.
 • Reducerea atribuita folosind acest card nu se aplica produselor realizate la comanda ("Custom Made"), conform dimensiunilor individuale.
 • Reducerea nu se aplica tarifelor pentru ajustarile realizate in atelierul de creatie CRISTALLINI.
 • Acest card nu reprezinta un instrument de plata sau de creditare.
 • Cardul poate fi utilizat numai de catre titularul sau.

I Organizatorul si Regulamentul Oficial al Programului de Fidelizare

1.1. Cardul de fidelitate “Fidelity Card CRISTALLINI” (DISCOUNT CARD) este emis de S.C. CRISTALLINI Boutique S.R.L., persoana juridica romana, numita in continuare CRISTALLINI BOUTIQUE, avand codul unic de inregistrare RO 26109665 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/10270/2009.

1.2. Prin obtinerea si utilizarea Cardului participantii isi exprima acordul cu privire la participarea la Programul de Fidelizare in conditiile prevazute in prezentul Regulament Oficial.

1.3. CRISTALLINI Boutique S.R.L isi rezerva dreptul a modifica termenii si conditiile de utilizare a cardului, inclusiv de a inceta campania de fidelizare si de a retrage acest card in conditiile programului de fidelizare.

1.4. Pentru participarea la Programul de Fidelizare, participantii sunt de acord sa respecte prevederile prezentului Regulament Oficial al Programului de Fidelizare.

De asemenea, isi asuma obligatia de a consulta site-ul shop.cristallini.com pentru a afla ultimele informatii, precum si cu privire la modul de acordare si utilizare a discounturilor oferite prin folosirea Cardului.

1.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial.

II Valabilitatea Cardului

2.1 Cardul de fidelitate “Fidelity Card CRISTALLINI” (DISCOUNT CARD) are o durata nelimitata de valabilitate.

III Protectia Datelor cu Caracter Personal

3.1 Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

3.2 Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la participanti se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, data nasterii. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate sau prin mijloace manuale, cu respectarea tuturor restricţiilor de securitate si protectie impuse de lege.

3.3 Informatiile vor fi folosite în scopul general al realizarii operatiunilor de marketing ale S.C. CRISTALLINI Boutique S.R.L.

IV Modul de utilizare al cardului de Fidelitate

In functie de tipul de comanda cardul de fidelitate “Fidelity Card CRISTALLINI” (DISCOUNT CARD) poate fi folosit in urmatoarele moduri:

4.1.Comanda la showroom
Reducere se aplica la prezentarea cardului in momentul cumpararii produsului.

4.2.Comanda telefonica
Reducerea se aplica transmitand consultantului de vanzari numele, prenumele si seria cardului.

4.3.Comanda prin email
Reducerea se aplica transmitand in email-ul de comanda numele, prenumele si seria cardului.

V Cine poate detine cardul de fidelitate "CRISTALLINI Fidelity Card"

5.1. Persoanele care au achizitionat cel putin doua rochii din magazinul Cristallini.

VI Beneficii "CRISTALLINI Fidelity Card"

6.1. Reducere 10%* intre 2-4 rochii achizitionate.

6.2. Reducere 15%* pentru mai mult de minim 5 rochii achizitionate.

6.3. Transport gratuit pentru orice rochie achizitionata.

6.4. Fiecare membra a PROGRAMULUI DE FIDELIZARE afla de ultimele noutati, colectii noi, promotii, inainte ca acestea sa fie lansate pe shop.cristallini.com

*Reducerea atribuita folosind acest card, nu se cumuleaza cu alte promotii aflate in desfasurare la momentul folosirii lui sau pentru produsele customizate (comandate pe dimensiunile personale).

VII Dispozitii finale

7.1. Prin participarea la programul "Fidelity Card" (DISCOUNT CARD), participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

7.2. In cazul in care organizarea Programului de Fidelizare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea acestui program.

7.3. Regulamentul Oficial al Programului de Fidelizare va fi publicat pe shop.cristallini.com si va fi disponibil gratuit, la cerere, si in incinta showroom-ului CRISTALLINI

7.4.Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament Oficial si conditiile de utilizare a Cardului, inclusiv de a inceta Programul de Fidelizare, cu informarea corespunzatoare a celor interesati potrivit celor de mai sus.

7.4. Va rugam sa accesati periodic site-ul shop.cristallini.com pentru a fi la curent cu cea mai recenta varianta a Regulamentului Oficial al Programului de Fidelizare.